logo

16.12.2018

   Крајем маја месеца, школске 2012/`13. године, на основу више писаних Извештаја о безбедности ученика разредне наставе у овом одељењу достављаних директору школе и Тиму за заштиту ученика од насиља, занемаривања и злостављања, које је подносио задужени члан за Братмиловце, учитељ Небојша Стојановић, Савет родитеља школе је, на предлог председника Стојановић Слободана и подршку директора Гроздановић Горана, покренуо добровољну акцију прикупљања средстава за реализацију идеје инсталирања система за двадесетчетворочасовни видео надзор у објекту у Братмиловцу. Убрзо су прикупљена извесна средства, која су била довољна за део система. Током летњег распуста је инсталиран део система, и након вишедневних проба и подешавања, систем је пуштен у рад. Од тада није било никаквих ломова или уништавања школске имовине, што је, годинама уназад, представљало велики проблем.

   Велику захвалност дугујемо екипи монтера из Врања, јер су комплетан посао одрадили без накнаде за рад и инсталацију система, уз несебичну помоћ и залагање председника Савета родитеља школе, г-дина Стојановић Слободана, и учитеља Стојановић Небојше.

    У овом објекту предстоји надоградња система инсталирањем још неколико камера, како би и унутрашњост објекта била потпуно покривена системом за видео надзор.

   И у осталим школским објектима, у централној школи и у издвојеним одељењима, биће реализована истоветна акција јер постоји сагласност Савета родитеља, директора и председника Савета родитеља, који је већ учинио конкретне кораке у вези ове акције.

7 VIDEO NADZOR

6 VIDEO NADZOR

1 VIDEO NADZOR2 VIDEO NADZOR3 VIDEO NADZOR4 VIDEO NADZOR5 VIDEO NADZORКо је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених члановаPowered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 free template  Valid XHTML and CSS.