logo

16.12.2018

         У Новогодишњој ноћи посебно су усхићена деца. Нама је било задовољство да посматрамо срећна лица наших малих другара, будућих првака, док су стидљиво примали скромне поклончиће које су им уручили ученици наше школе на Новогодишњој приредби која је одржана 25. децембра  у централној школи у Манојловцу. Ученици су у сарадњи са својим наставницама српског језика, Јованом Коцић и Иваном Вељковић, наставницом музичке културе Аном Трајковић и психологом школе Иваном Јовић прирпремили новогодишњу представу, глумили, рецитовали и певали својим другарима.

           Пожелели су им да здрави, срећни и насмејани септембра крену у први разред.

                 SAM 8672         SAM 8636          SAM 8650

          Исте жеље упутили су и ученици првог разреда у Братмиловцу који су у сарадњи са ученицима петог разреда одржали приредбу за предшколце из Братмиловца.              

                 DSC 1623         DSC 1637 1          DSC 1617

            Новогодишње приредбе одржане су и у свим издвојеним одељењима наше школе.

 

          SAM 8703Новогодишње и божићне честитке које су ученици од првог до осмог разреда  направили на часовима ликовне културе уручили смо и нашим најстаријим суграђанима. Кориснике Установе за одрасле и старије у Лесковцу посетили смо 30. децембра и обрадовали их приредбом коју смо тим поводом приредили за њих. Ученици су приказали програм који су припремили уз помоћ својих ментора Небојше Стојановића, Иване Вељковић, Јоване Коцић и Ане Трајковић. Измамили су осмехе и по коју сузу бака и дека који су у њима препознали своје унуке и узбуђено аплаудирали хору, рецитаторима, малим глумцима, а посебно шармантним вилењацима поносног учитеља Небојше Стојановића. 

  SAM 8818      SAM 8806      SAM 8768           

            Захваљујемо корисницима Установе за одрасле и старије Лесковац и њиховим упошљеницима који су нас лепо примили и угостили. Обећали смо им да ћемо се ускоро поново видети и да ћемо их убудуће чешће посећивати.

                    SAM 8833     SAM 8880     SAM 8888 

          Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених члановаPowered by Joomla!. Design by: joomla 2.5 free template  Valid XHTML and CSS.